risk kasasının içeriği boş

_TwistedNerve_ 8 de may. de 2025 20:39 337

risk kasasının içeriği değişsin örneğin s35 edit set, kutsama şansı ya da sınırsız repair vip efekt gibi şeyler gelsin

8 de may. de 2025 20:39
FthCLK
FthCLK
MuzVIP KingVIP ClasVIP

+1

8 de may. de 2025 21:14
GreewyIsBack
GreewyIsBack
MegaVIP ClasVIP

risk kasasına /efekt komutuna erişim sağlamamızı sağlayan item eklenebilir böylece vipefektin viplere özelligi bozulmamıs olur

8 de may. de 2025 21:22
cwm
cwm
MuzVIP

x3 eventi hariç bu kasayı açmak intihar +1

8 de may. de 2025 21:33
ArioN
ArioN
MuzVIP

+111

9 de may. de 2025 1:15

+1 detaylandırdım çözüm önerileri ekledim

9 de may. de 2025 1:18
TalonLN
TalonLN
MuzVIP

+1 illa bunların gelmesine gerek yok ama daha yeni şeyler gelebilir

9 de may. de 2025 6:45

+1

9 de may. de 2025 20:52
MustafaTuna2003
MustafaTuna2003
MuzVIP KingVIP MegaVIP ClasVIP

+1

Bence Risk Kasasına Söylediğim itemlerden Biri Eklenebilir

-S11 Edit Kazma
-1 Aylık MuzVIP
-10T oyun içi bakiye
-Çöp Toplayıcı Edit Olta
-s35 edit kiti
-Sınırsız Onar
-Seçmeli Arsa Kazdırma (itemi sağ tık yapıp etkenlestirince -/arsakazdır <id> 1 arsa kazdirabilecek

-GreewyIsBack'ın dediği gibi -/efekt komutu eklenebilir

9 de may. de 2025 20:58
cwm
cwm
MuzVIP

Sunucuyu bırakıyorum fakat 2 önerim var diğer oyuncular için yönetim umarım dikkate alır  Kemer yükseltme sistemi ve risk kasasının içeriğinin boş olması useless risk kasalarından başlıyorum şimdi bu kasamız oyunun en güçlü kasası ve gerçek para kredi ile alınan bir kasamız bu kasamızdaki boş oranı oldukça yüksek bunu bir kenara bırakırsak eski kazmalarda yokken o kadarda bir albenisi yok ayrıca oyundaki kemerlerinde nadiriyeti oldukça düştü pazarda oldukça düşük fiyattan her kemer satılıyor sınırsız uçuş hariç bişeyin çıkması aşırı weak (zayıf) kalıyor buda kasanın albenisini oldukça düşürüyor zaten %50 indirimde gelmedi gelmiyor gelsede risk kasa ve kutsama şansına gelmiyor bu kasamızı çıkaran arkadaşlar açmak yerine pazarda oyun parasıyla satma gayretindeler bu kasaya bence kesinlikle bir güncelleme gelmeli yoksa x3 maden bonusu x3 %24 şans kemer oranını yani yılda özel bir kaç günü beklemek zorundalar burda da çıkan kemerler dediğim gibi oldukça cüzi fiyatta pazardan satılabiliyor bu kasanın içeriğinin tekrar eskisi gibi veya güçlü itemlerle değiştirilmesini şiddetle öneriyorum tavsiye ediyorum çoğu oyuncumuzda benimle aynı kanaatte risk kasası sunucunun tek kredili kasası ve bu kadar zayıf olmamalı genel olarak bu kasaya oyunda ki en güçlü itemler koyulur zaten sitemizde de satılırken oyunda olmayan nadir eşyaları içerir yazılıyor gelelim kemer yükseltme sisteminin oldukça pahalıya mâl olması şimdi kazanç kazanç kemerine sahip bir oyuncumuzdan örnek vereceğim örn : bu oyuncumuz kazanç kemerine sahip oldu %2 artış için bu kadar pahalı maaliyetlerle artı basmak yerine kazmasına +1 basıp %10 kazançı seçiyor diğer kemerlerde de fahiş bakiye ve item gereksinimleri mevcut bunlar benim için bir anlam ifada etmeyecek ama ben bıraktıktan sonra umarım güzel bir düzenleme gelir oyuncularımız risk kasasından mutlu güzel itemler çıkartır ve kemerlerini güzel yükseltirler bu 2 sistem benim 1.5 aylık oyunculuk dönemimde gözüme çarpan 2 zayıf noktaydı önerimi ve önerilerimizi dikkate alırsanız ne mutlu bize saygılarımla hepinize iyi oyunlar dilerim kendinize çok ama iyi bakın aranızda olmaktan çok mutluluk huzur ve gurur duydum bir gün aynı yerde tekrar buluşmak dileğiyle iyi ki varsınız iyi ki vardınız.

11 de may. de 2025 10:15
BladeBlood
BladeBlood
MuzVIP KingVIP UltraVIP MegaVIP ClasVIP

+111111111 cokcok haklı

11 de may. de 2025 22:14
Necesitas iniciar sesión para responder.